خرید رک دیواری
ویژگی های رک دیواری:
- ابعاد رکهای دیواری:
تعریف ابعاد در رکهای دیواری از پارامترهایی مانند، طول، میزان عرض و مقدار ارتفاع برخودار است. برای انتخاب رک های دیواری مناسب باید از پارامترهای رک انتخابی خود اطلاعات داشته باشید. چرا که در بعضی از محیطها، استفاده از رکهای دیواری مناسب نیست، و در بعضی از محیط ها حتما باید از رک های دیواری استفاده شود.
- ارتفاع رکهای دیواری:
اندازه گیری ارتفاع یک رک دیواری با توجه به میزان یونیتی که دارد مشخص میشود. به همین دلیل اگر بخوایم مثالی بزنیم، ارتفاع یک رک دیواری که از یک سوئیچ 2 یونیتی برخوردار است در حدود 8.8 سانتیمتر تعین میشود. باید توجه داشته باشین، از اونجایی که واژه یونیت Unit، به عنوان واحد اندازه گیری ارتفاع در رکها هست، هر یونیت برابر با 1.7 اینچ معادل 4.4 سانتیمتر محاسبه میشود. در شرایط استاندارد، رکهای دیواری رو با ارتفاعهای 4 ، 5 ، 6 ، 7 ، 9 و 12 یونیت، تقسیمبندی میکنند. کاربری از رکهای دیواری 4 و 6 یونیت، برای جایگذاری تجهیزات ساده مانند: وایفای، دوربین مداربسته و روتر استفاده میشود. کاربری از رکهای دیواری 7 و 9 Unit، برای جایگذاری تجهیزات حرفهایتر مانند سوئیچهای رکمونت Rackmount استفاده میشود.
- طول رکهای دیواری:
اصطلاحا به طول رک دیواری، عمق گفته میشود. تعیین میزان عمق در رکهای دیواری، بر اساس نوع و مدل تجهیزاتی که قرار است در رک قرار بگیرد را محاسبه میکنند. به همین دلیل به طور استاندارد، عمق انواع رکهای دیواری رو به میزان 30، 32، 35، 40، 45 و 60 سانتیمتری تقسیمبندی میکنند. البته رکهای دیواری هم وجود دارند که بر اساس کاربری و تجهیزات لازم و همچنین نیاز به داشتن گردشهوا، از عمق 80 تا 100 سانتیمتری برخوردار هستند.
- عرض رکهای دیواری:
به طور استاندارد، میزان عرض در رکهای دیواری باید 60 سانتیمتر باشد که به اصطلاح به آن رکمونت نیز گفته میشود. اما به دلیل وجود تنوع در فضاهای مختلف، در بازار تجهیزات شبکه، میزان عرض در رکهای دیواری در بازه 50 تا 60 سانتیمتر به مشتریان عرضه میشود. رک های دیواری به طور کلی دارای عرض بین 50 تا 80 سانتی متر هستند که این رک ها در سایز 80 سانتی متر دارای تهویه بهتری هستند و کابل ها راحت تر در آن نگهداری می شوند. عمق رک های دیواری نیز در سایز 35، 40، 45 و 60 سانتی متر است.
منبع: خرید رک دیواری